Täsmällinen ja toimivaksi todettu ravunkeitto ohje kaikille ravun ystäville tulee tässä!
Jokirapujen keitto-ohje
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola, kruunutilli ja sokeri. Anna kiehua 5-10 minuuttia ja poista tilli.
- Huuhtele ravut ja suihkuta ne lämpimällä vedellä. Upota ravut kiehuvaan veteen yhdessä erässä. Painele ne kokonaan veden alle reikäkauhalla. Pane veteen uusi tillinippu. Keitä rapuja 7-8 minuuttie. Laske keittoaika siitä, kun vesi alkaa kiehua uudelleen.
- Jäähdytä ravut keitinliemessään mahdollisimman nopeasti. Poista tilli keitinliemestä ja vaihda se uuteen.
- Jos keität enemmän kuin 40 rapua, tee uusi keitinliemi.
Moi sisko!
Tässä resepti ravuille ❤️
Resepti