
Perinteinen ceviche saa uutta makua roseepippurista ja granaatti-omenansiemenistä. Muista pakastaa kalaa vuorokausi, mikäli se on järvestä peräisin.
Kookos-kuhaceviche
Ainekset
Työvaiheet
-
Leikkaa kala pieniksi kuutioiksi. Purista limeteistä mehu. Hienonna punasipuli, valkosipulinkynsi ja chili. Sekoita aineet kulhossa keskenään.
-
Lisää kookosmaito, öljy, roseepippuri ja suola. Peitä kulho kelmulla ja laita se jääkaappiin vähintään tunniksi.
-
Erottele granaattiomenasta siemenet ja hienonna korianteri.
-
Valuta ceviche marinadista toiseen kulhoon. Kääntele granaattiomenansiemenet ja korianteri cevichen joukkoon. Lisää marinadia, jos seos näyttää kuivalta.
Voiko tätä pakastaa? Niin että kuorrutuksen laittaa vasta pakastuksen jälkeen?