Piparimisu on ihana yhdistelmä rapeita pipareita ja täyteläistä appelsiinimoussea. Tarjoa se veriappelsiineilla vuoratusta maljasta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8
Valmistusaika
30 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Piparimisu
Ainekset
4
dl
kuohukermaa
1
pkt (200 g)
appelsiinituorejuustoa
½
dl
sokeria
1½
tl
kardemummaa
1
rkl
vaniljauutetta (Dr. Oetker)
2
veriappelsiinia
15
piparkakkua
100
g
tummaa suklaata
(vaniljauutetta)
Työvaiheet
- Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto, sokeri, kardemumma ja vaniljauute.
- Pese appelsiinit huolella juuresharjalla. Leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Kokoa jälkiruoka ennen tarjoilua. Asettele appelsiinirenkaat lasivuoan reunoille. Lusikoi astiaan kerroksittain appelsiinivaahtoa ja pipareita. Jatka näin muutama kerros.
- Rouhi loput piparit ja suklaa. Koristele pinta piparimuruilla ja suklaalla. Halutessasi valuta vielä lusikallinen vaniljauutetta jälkiruuan pinnalle.