4 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhetta
3 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 rkl unikonsiemeniä
2 dl Valio Oivariini® juoksevaa
2 dl Valio A+™ luonnonjogurttia
2 kananmunaa
yhden sitruunan kuori , raastettuna
3 rkl sitruunamehua
KUORRUTUS:
2 prk (à 200 g) Valio maustettua rahkaa sitruuna
1 dl Valio Eila® vispikermaa
½ dl lemon curdia
½ tl unikonsiemeniä
Sitruunapalat
Työvaiheet
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vuoraa vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla.
Mittaa kaikki taikinan ainekset kulhoon ja sekoita. Levitä taikina vuokaan.
Paista uunin keskitasolla n. 30 min. Nosta jäähtymään.
Valmista täyte vaahdottamalla rahka ja kerma yhdessä. Lisää joukkoon lemon curd kevyesti sekoitellen. Levitä tai pursota rahkakuorrutus jäähtyneen kakkupohjan pinnalle.
Leikkaa sitruunakakku annospaloiksi. Viimeistele unikonsiemenillä.