Glorian ruoka & viini 3/2021
Kananmuna-fetapizzoja, jälkimarinoitua karitsanpaistia ja vihreää parsa-panzanellaa. Suklaataitureiden luomuksia. Uusin Glorian ruoka & viini avaa keittiön oven ihanille kevätherkuille!
Uusin Glorian ruoka & viini pursuaa ideoita kevätkeittiöön.
Koska pääsiäinen on ihan kohta, kananmunilla herkutellaan niin pizzan, uppomunaleipien kuin munakkaiden muodossa. Muita nopeita pääsiäisruokia ovat esimerkiksi sitruunavoipasta ja piparjuurikuha. Jälkiruuaksi maistuu pieni kulhollinen mämmipehmistä.
Hitaaseen ruuanlaittoon on ihania vaihtoehtoja aina lampaanviulusta jälkimarinoituun karitsanpaistiin. Viidestä lammasreseptistä löytyy sopiva, viinisuosituksella varustettu resepti jokaiseen pääsiäispöytään.
Lisäksi sivuille on leivottu ihania suklaaherkkuja. Ammattilaisten käsissä suklaasta valmistuu suklaakuppeja, suklaamunakakkua sekä muita leivonnaisia ja jälkiruokia, joita voi tehdä ohjeilla itsekin. Jos haluat nauttia suklaan suklaana, kannattaa lukea testi, jonka avulla löydät kaupan tummien suklaiden joukosta sen oikean.
Viiniraadin arvioitavana ovat Uuden maailman pinot noirit, joiden mukaan mahtuu edullisia löytöjä. Myös pääsiäispöydän täsmävalkkarit pääsevät esittelyyn.
Lisäksi luvassa on ensimaistiaiset parsasta ja ohje täydelliseen banana breadiin.
Makoisia lukuhetkiä!