Valloittavia makuja, ilahduttavia uutuuksia ja kekseliäitä kotimaisia herkkuja! Nämä marketeista löytyvät tuotteet ihastuttivat tänä vuonna.

Haapasalon hatsapurillo

Sulguni-juustoa tihkuva georgialainen perinneherkku hatsapuri on taipunut Ville Haapasalon käsittelyssä Hatsapurilloksi. Pakastettuna myytävä kiekko on mainio pikkuherkku kahdelle ja vaihtari pizzalle.

Kotimainen Frex-peruna

Ympäristöystävällisyyteen ja vanhan ajan maukkauteen tähtäävällä tuotantotavalla kasvaneiden Frex-perunoiden maku ja rakenne saa perunakokin hymyilemään.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kolmen Kaverin vegaaninen lakritsi-vadelmajäätelö

Hapokkaan vadelman ja aavistuksen suolaisen lakritsin yhdistelmä on raikas, ja sorbetin rakenne on mahtavan täyteläinen ja runsas. Bonuksena jätski on vegaaninen.

Vegan Delin Roulade de Paris -vegaanileikkele

Roulade de Paris -leikkeleen maku ja rakenne muistuttavat hämmästyttävän paljon lauantaimakkaraa. Sopii sämpylän tai eväsleivän väliin kuin nakutettu.

Pommac Brut (0,75 l) -juhlapullo

Rutkasti vähemmän sokeria sisältävä, lasipulloon pakattu Pommac vastaa nykyajan vaatimuksiin alkoholittomasta juhlajuomasta.

Japanilaiset munakoisot

Kapeat ja pitkulaiset japanilaiset munakoisot sujahtivat kesällä grilliin ja syksyllä melanzaneen. Kuori on pehmeämpi ja maku hieman makeampi kuin tavallisissa munakoisoissa.

HK uunivalmis possuruukku

Valmiiksi marinoiduissa possusuikaileissa on herkku maku. Jos kypsennät lihaa pakkauksen ohjetta pidempään uunissa, saat supermurean lihapadan.

Juustoportin Halla -paistettava juusto

Kotimainen versio halloumista on jopa esikuvaansa helpompi paistettava ja pysyy koossa käännettäessä. Juustossa on myös aavistuksen vähemmän suolaa kuin halloumissa.

Vaasan 100 % täysjyväruispalat

Ohuiden palaruisleipien joukkoon saapui syyskuussa ilahduttava
uutuus, kun Vaasan teki vehnättömän, ainoastaan ruista sisältävän leipäversion.

Anyday Nuts Dry Roasted suolaton pähkinäsekoitus

Sekoitus sisältää tuoreita, maukkaita pähkinöitä, joissa ei ole käytetty suolaa, vaan makua on syvennetty pähkinöitä paahtamalla. Mahtava snäksi!

Myllyn Paras palmuöljytön lehtitaikina

Joulutortut leivotaan tänä vuonna kasvimargariinipohjaisesta, palmuöljyttömästä lehtitaikinasta. Se on kauan odotettu vaihtoehto perinteiselle lehtitaikinalle.

Terra Creta luomu ekstra-neitsytoliiviöljy

Koroneiki-oliiveista puristettu laadukas ekstra-neitsytoliiviöljy sopii niin paistamiseen kuin ruoan viimeistelyynkin. Öljy on maultaan melko lempeä ja raikas, juuri sopivan pippurinen.

Juttu on julkaistu Glorian ruoka & viini -lehdessä 9/2021.

Sisältö jatkuu mainoksen alla