Korppujauhoissa pyöräytetyt sienet tuovat mukavaa rapeutta lämpimään tattisalaattiin.
Lämmin tattisalaatti
Ainekset
Työvaiheet
-
Puhdista sienet ja pilko ne haarukkapaloiksi.
-
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna yrtit. Raasta sitruunan kuoren keltainen pinta kulhoon. Purista mehu joukkoon. Lisää suola ja pippuri, valkosipuli ja sienet. Marinoi 2 tuntia.
-
Laita sienet liemineen kuumalle pannulle. Paista niin, että liemi kiehuu kasaan tahmeaksi kastikkeeksi. Lisää korppujauho ja paista, kunnes liemi imeytyy sieniin ja korppujauho ruskistuu sienten pintaan kuorrutteeksi. Lisää pannulle persilja.
-
Pilko luumut ja omenat. Huuhtele salaatit ja pinaatit.
-
Sekoita ison kulhon pohjalla öljy, etikka ja suola. Lisää salaatin ainekset. Sekoita hyvin. Lusikoi lämpimät sienet joukkoon. Tarjoa heti.