Glorian ruoka & viini 2/2024

Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Lohikeittoa, viinikukkoa, raclettea ja caponataa. Uunituoreita leipiä, jotka eivät levitettä kaipaa. Uusin Glorian ruoka & viini on omistettu lämmittäville talviklassikoille.

Uusi Glorian ruoka & viini pursuaa talven ihania klassikkoruokia.

Kirpeänraikas lohikeitto, parmesaanilla maustetut lihapullat ja runsaiksi höystetyt, lautasen kokoiset pinaattiletut valmistuvat kaikki alle puolessa tunnissa. Ulkoilupäivän toiveruokia ovat puolestaan coq au vin sekä burgundinpata, jotka hautuvat meheviksi ajan kanssa.

Jos omistat raclettegrillin, se kannattaa nostaa nyt esiin! Talvi-illan ihanin menu syntyy nimittäin raclettejuustosta ja sen raikkaista ja täyteläisistä höysteistä. Tämän illallisen aikana kukaan ei katoa keittiöön, sillä lisukkeet ovat helppoja ja ne voi valmistella etukäteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Leipoja tarttuu lehdessä oleviin uusiin leipä- ja sämpyläohjeisiin. Kauden herkullisimmat leivät ovat niin rikkaita, että levitteen voi unohtaa. Rakastettu klassikko valkosipulivoipatonki ei ole koskaan maistunut paremmalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viinin kanssa -jutussa makumatkaillaan Sisiliaan. Broileripiccata, sitruuna-pistaasipasta ja sardellipizza saavat seurakseen paikalliset viinit, jotka sopivat täydellisesti ruokien makuihin.

Keittiön lisäksi lehti sopii myös nojatuolimatkailuun. Lue, mitä kuuluu ruokamatkaajien suosimaan Souliin, tai mitkä ovat Hanna Jensenin vinkit Madridiin. Entä mihin ravintolaan kannattaa suunnata seuraavalla Tampereen-reissulla?

Herkullista kevättalvea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla