Lämpimän pannarin ja kylmän pehmiksen, eli nicecreamin yhdistelmä on herkullinen. Mustikkajauhetta voi kiepauttaa taikinan joukkoon halutessaan enemmänkin.
Mustikka-raejuustopannari
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuori, viipaloi ja pakasta pehmikseen tulevat banaanit edellisenä iltana.
-
Sekoita mustikkajauhetta lukuun ottamatta kaikki pannarin aineet kulhossa tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota huoneenlämmössä noin ½ tuntia.
-
Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kääntele mustikkajauhe pannaritaikinaan raidoiksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (noin 16x24cm) ja kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.
-
Laita jäiset banaanit ja mustikat blenderin kulhoon pehmenemään noin 10 minuutiksi. Anna käydä tasaiseksi. Lusikoi pehmistä lämpimän pannarin päälle.