
Keltainen mangokääretorttu maistuu myös pääsiäissunnuntaina.
Mangokääretorttu
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ota mangokuutiot sulamaan täytettä varten.
-
Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Yhdistä jauhot keskenään. Siivilöi jauhoseos vaahdon joukkoon.
-
Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista pohjaa noin 8 minuuttia. Kumoa pohja sokerilla sirotellulle leivinpaperille jäähtymään.
-
Soseuta puolet mangokuutioista. Pilko loput pienemmiksi paloiksi.
-
Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sokeri. Vatkaa täyte tasaiseksi.
-
Levitä jäähtyneen kääretorttulevyn päälle soseutettu mango ja vaniljainen kermatäyte. Ripottele niiden päälle pilkotut mangopalat. Kääri levy rullalle.
-
Kääri torttu tuorekelmuun, jos tarjoat sen vasta seuraavana päivänä.
VINKKI! Voit koristella kääretorttuviipaleet kermavaahdolla ja mangopaloilla leivoksiksi.