Rakkaudesta kreikkalaiseen ruokaan – kesän herkullisin uutuuslehti
Glorian ruoka & viinin Kreikka-numero on kesäkokkaajan aurinkoinen paketti, jossa on yli 50 inspiroivaa reseptiä.
Mikä tekee fetasalaatista horiatikin? Mihin kaikkeen sitruunainen ladolemono-kastike sopiikaan? Glorian ruoka & viinin erikoislehti tuo Kreikan ihanat maut käden ulottuville. Lehdessä on yli 50 reseptiä, joilla onnistuvat niin mehevät mezet, tavernoista tutut täytetyt kasvikset kuin kreikkalaisten makujen kesäburgeritkin. Grillissä tirisevät karitsankyljykset, kokonainen kala ja itse tehdyn jogurttijäätelön kanssa tarjottavat nektariinit. Eikä makumatka ole mitään ilman rapeakuorista spanakopitaa eli feta-pinaattipiirakkaa!
Kokkaamisen lomassa voi uppoutua kreikkalaisten viinien, oliiviöljyn ja fetan kiehtovaan maailmaan. Lue, mikä feta kannattaa valita ja mitä muita löytöjä kreikkalaisten makujen ystävälle on marketissa tarjolla.
Kreikka-lehti on irtonumeromyynnissä rajoitetun ajan. Tervetuloa makumatkalle!