Tarjoa pinaattiletut sokeroitujen pakastepuolukoiden tai puolukkahillon kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
50 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Pinaattiohukaiset
Ainekset
1 ps
(150-200 g)
pakastepinaattia
½
l
maitoa
2
kananmunaa
2½
dl
vehnäjauhoja
1
tl
suolaa
mustapippuria
2
rkl
voisulaa
Työvaiheet
- Sulata pinaatti. Vatkaa keskenään maito, munat, jauhot, suola ja mustapippuri. Lisää voisula ja sulanut pinaatti. Anna turvota 15–30 minuuttia.
- Kuumenna rasvaa pannulla ja paista kauniin kullanruskeita ohukaisia. Tarjoa puolukkahillon tai puolukoiden kanssa.
Vinkki! voit korvata desilitran vehnäjauhoista esimerkiksi grahamjauhoilla. Jos käytät tuoretta pinaattia, kiehauta ½ litraa pinaatinlehtiä, valuta ja silppua ne taikinaan.
Ketju on lukittu.
Näitä meillä oli eilen töissä ja olivat herkullisia. Näin on varmaan tälläkin ohjeella.