Herkulliset krepit voi täyttää miltei millä tahansa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6 annosta
Valmistusaika
15 min + 15 min
Vaikeustaso
Kohtalainen
Paahtopaistikrepit
Ainekset
Taikina
2
dl
vichyä
1 1/2
dl
maitoa
2
dl
vehnäjauhoa
2
kananmunaa
1/2
dl
juoksevaa margariinia
ripaus
suolaa
Täyte
reilusti
juustoraastetta: edamia, mozzarellaa ja halloumia
paahtopaistia siivuina
tujaus
sinappimajoneesia
kourallinen
rucolaa
10
aurinkokuivattua tomaattia
suolaa
pippuria
Työvaiheet
- Yhdistä kulhossa vichy, maito, ja vehnäjauho. Lisää kananmunat yksitellen ja lopuksi juokseva rasva. Anna taikinan levätä huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.
- Kuumenna paistinpannu ja sulata sillä nokare rasvaa. Levitä pannulle koko pohjan peittävä ohut kerros taikinaa ja paista kummaltakin puolelta, kunnes paistopinta on saanut kauniin värin.
- Ripottele paistumisen jälkeen krepin pinnalle juustoraaste ja alenna lämpötilaa. Lisää muita täyteaineksia keskelle kreppiä. Mausta suolalla ja pippurilla ja käännä täytteiden päälle ensin itseäsi lähin reuna ja sitten sivut niin, että täytteet jäävät ikään kuin kukkaroon. Nauti heti.