
Tämä nuudelihässäkkä pelastaa minut, kun verensokeri on työpäivän jälkeen alhaalla mutta en halua syödä leipää. Kaapissa pitäisi aina pitää laadukkaita nuudeleita (kuten soba-nuudeleita tai muita marketeista saatavia, ei-niitä-pikanuudeleita) ja limettejä sekä japanilaista soijakastiketta - avokadon, tuoreen korianterin ja savulohen joudut hakemaan kaupasta kotiin mennessäsi. Jälkipolven mielestä tämä nuudelihässäkkä on itkettävän hyvää.
"Töitten jälkeen" nuudelipelastaja
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä nuudelit ohjeen mukaan.
- Paloittele sillä aikaa avokado pieniksi kuutioiksi ja revi korianterista haluamasi määrä lehtiä (ja varren palojakin) valmiiksi.
- Valuta valmiit nuudelit ja kierrä sykeröksi lautaselle. Asettele päälle tai viereen avokadon palaset ja halutessasi lämminsavulohta.
- Koristele korianterilla ja lorauta sekaan japanilaista soijakastiketta. Purista töräys limettiä sekaan.
- Jos haluat hifistellä, ripottele seesaminsiemeniä päälle.