
Valmista rouskuvan maistuvat myslipatukat itse! Tämä superhelppo ohje onnistuu taatusti kokemattomaltakin kokilta.
Myslipatukat (gluteeniton)
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon intiaanisokeri ja siirappi. Kuumenna. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi.
- Taputtele seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen vuokaan tasaiseksi levyksi. Laita vuoka jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa patukoiksi tai annospaloiksi ja nauti!
Mikähän meni vikaan, kun seos ei kovetu rapeaksi, vaan jää toffeemaiseksi? Seos oli koko yön jääkaapissa ja vaikutti, että se peräti pehmeni siellä hiukan. Käytin tosin tavallisia isoja kaurahiutaleita, en gluteenittomia. Oliko siinä vika?