
Pinaatilla ja fetalla täytetty uuniravioli ei vaadi aikaa vieviä työvaiheita. Kokoa vain ainekset vuokaan ja käytä pasta uunissa.
Valkoinen uuniravioli
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä ravioleja suolalla maustetussa vedessä 2 minuuttia ja valuta.
-
Tee kastike. Murusta feta haarukalla kulhoon. Lisää ricotta ja kerma. Hienonna valkosipuli joukkoon. Lisää suola ja pippuri ja sekoita.
-
Ota halutessasi kourallinen pinaattia sivuun koristelua varten. Levitä puolet pinaatista ja ravioleista uunivuokaan (n. 20 x 25 cm). Lisää vajaa puolet kastikkeesta päälle. Täytä toinen kerros samalla tavalla. Lisää kastike ja juustoraaste pinnalle.
-
Kypsennä vuokaa uunissa 15–20 minuuttia, kunnes pinta on ruskistunut.