Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa
Leivonta
Juhli ja nauti
Jälkiruuat
Makea leivonta
10:57 | 3.10.2017

Päärynä-suklaakakku

Lisää omaan keittokirjaan
Me Naiset on lisännyt 1856 reseptiä
OHJE Riikka Väliahde KUVA Lasse Lecklin

Tämä suklaakakku on tuhtia kuin mikä. Taikinaan uppoaa suklaata nimittäin yli 300 grammaa. Mantelijauhojen ansiosta rakenne on samettinen ja mehevän kostea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
8-10
20 min + paisto 50 min
Helppo

Päärynä-suklaakakku

Lisää kokoelmaan

Ainesosat

350
g
tummaa suklaata
125
g
voita
2½
dl
muscovado-sokeria
1
dl
vehnäjauhoja
2
dl
mantelijauhoja
2
rkl
maitoa
5
munaa
3
päärynää
Voiteluun
voita
mantelijauhoja
Koristeluun
Tummaa kaakoajauhetta

Vaiheet

1 Lämmitä uuni 175-asteiseksi. Voitele pyöreä vuoka voilla ja jauhota mantelijauholla. Pilko suklaa paloiksi mikron kestävään kulhoon. Kuutioi voi kulhoon. Sulata mikrossa lyhyissä erissä sekoittaen välillä.

2 Mittaa suklaa-voiseoksen joukkoon sokeri, vehnäjauho, mantelijauho ja maito. Sekoita voimakkaasti.

3 Lisää munat yksitellen sekoittaen reippaasti. Kaada taikina vuokaan.

4 Kuori päärynät ja puolita ne. Kaavi lusikalla siemenet ja muut kovat osat pois. Asettele vuokaan taikinan päälle. Paista uunissa 50 minuuttia, eli kunnes kakku on hyytynyt juuri ja juuri.

5 Anna jäähtyä ja levätä jääkapissa ennen tarjoilua. Koristele kaakaojauheella tarjoilua varten.

Lisää aiheesta
  • Kardemummainen suklaamoussekakku
  • Triplasuklaakakku
Tilaa Glorian ruoka & viini

Suosituimmat

Luumu-omenatorttu

Hasselbackan punajuuret

Suppispasteijat

Graavisiika ja piparjuuripunajuuri

Lakupallopiparit

Reseptit

  • Uusimmat reseptit
  • 30 minuuttia
  • Aamiainen & brunssi
  • Finnhits
  • Gluteeniton deli
  • Grillaus
  • Jauhelihakierre
  • Juomat ja smoothiet
  • Jälkiruuat
  • Kemut
  • Kevyet & salaatit
  • Kot kot
  • Lasten suosikit
  • Leivät & piirakat
  • Nuuka kokki
  • Pastatehdas
  • Pihvi & BBQ
  • Päivän katiska
  • Sokerileipuri
  • Sporttiruoka
  • Säilöntä
  • Vegebaari
  • Viikonloppubistro
  • Vegaanisia herkkuja
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Glorian ruoka & viini
  • Toimituksen yhteystiedot
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Glorian ruoka & viini laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Glorian ruoka & viini
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu sidebar

  • Reseptit
  • Artikkelit
  • Reseptihaku
Glorian ruoka & viini
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Toimitus
  • Palaute
  • Lue Glorian ruoka & viini digilehdet.fi:ssä
  • Tilaa Glorian ruoka & viini