Lindströminpihvit valmistuvat etikkapunajuurista vartissa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
10 min + täytteet 35 min
Vaikeustaso
Kohtalainen
Nopeat lindströminpihvit
Ainekset
3-4
etikkapunajuurta
400
g
naudanjauhelihaa
3
rkl
kapriksia
1
ruukku lehtipersiljaa
1/2
tl
suolaa
1/4
tl
mustapippuria myllystä
1
rkl
rypsiöljyä paistamiseen
30
g
voita paistamiseen
Työvaiheet
- Raasta punajuuret karkealla terällä kulhoon. Lisää jauheliha. Hienonna kaprikset ja persilja joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita tasaiseksi. Jaa jauheliha 4 osaan ja taputtele pihveiksi.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Paista pihvejä ensin toiselta puolelta 3 minuuttia, käännä ja lisää voi pannuun. Paista toiset 3 minuuttia ja lusikoi samalla vaahtoavaa voita pihvien päälle.
- Anna pihvien vetäytyä 10 minuuttia huoneenlämmössä.
(4 kpl, 15 min + vetäytyminen 10 min)