Mikä pikapala! Upota manchego-juusto oliiviöljymarinariin ja tarjoa valmiin säilykepaprikan kanssa, niin ihana pintxo on valmis.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
20 kpl
Valmistusaika
20 min + marinointi 2 vrk
Vaikeustaso
Helppo
Manchego y piquillo
Ainekset
200
g
manchego-juustoa
Marinadi
4
mustaa tai vihreää oliivia
1
dl
oliiviöljyä
2
rosmariininoksaa
½
sitruunaa
Lisäksi
4
säilöttyä piquillopaprikaa
1
tl
savupaprikajauhetta
2–3
kirvelinoksaa
Työvaiheet
- Tee marinadi. Viipaloi oliivit öljyyn. Nypi rosmariininlehdet joukkoon. Vuole sitruunan keltainen kuori suikaleiksi joukkoon.
- Leikkaa manchego 8 osaan ja upota marinadiin mielellään 2 vuorokaudeksi. Marinoitu juusto säilyy hyvänä viikon.
- Poista paprikoista siemenet ja puolita paprikat. Tikuta manchegon- ja paprikanpalat. Viimeistele savupaprikalla ja kirvelillä.