Sami Kurosen thaimaalainen kana-nuudeliwokki on megahelppo ja maistuva arkiruoka. Sami valmistaa wokkia Soppakokki Riikan vieraana Soppa365-tv-ohjelmassa.
Thaimaalainen kana-nuudeliwokki
Ainekset
Työvaiheet
- Suikaloi broilerin rintafileet ja marinoi limen mehulla, kalakastikkeella, suolalla ja pippurilla. Anna marinoitua vähintään 15 min.
- Kuumenna öljy wokissa ja lisää kanat. Paista kypsiksi, lisää porkkanat, inkivääri, valkosipulit ja chilit. Paista hetki, lisää soija ja ruokosokeri, raasta sekaan limen kuori ja purista mukaan vielä tilkka limen mehua.
- Paista kunnes liemi sakenee hieman ja lisää lopuksi idut, kevätsipulit ja nuudelit.
- Viimeistele kourallisella tuoretta ja silputtua korianteria ja tarjoa heti.