
Valkosuklaa- daimhyytelökakku
Työvaiheet
Pohja:
200 g dikestivekeksejä
150 g voita
Täyte:
3 dl vanillaa
4 dl rahkaa
1/2 dl sokeria
300 g valkosuklaata
50 g daimsuklaata
4 kpl liivatelehtiä
Hienonna dikestivekeksit.Sulata voi ja sekoita keskenään.Levitä keksi-voiseos irtopohjavuuan pohjalle.Laita liivatelehdet kylmään veteen.Vaahdota vanilla,vatkaa joukkoon rahka ja sokeri.Sulata valkosuklaa ja vatkaa rahka-vanillaseokseen.Kuumenna 4 rkl vettä,purista liivatelehdista vesi pois ja liuota ne kuumaan veteen.Lisää liivate ohuena nauhana rahkaseokseen kokoajan sekoittaen.Raasta daim ja sokoita joukkoon.Levitä rahkaseos keksipohjan päälle.Pidä kakkua kylmässä kolme tuntia.
Pinnalle:Raastettua valkosuklaata ja daimia.Vaahdotettua kermaa.