Pehmeät minimozzarellapallot maustuvat helposti yrttisessä marinadissa. Anna herkulliseksi lahjaksi purkillinen juustoa tai kata kaunis juustolautanen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6
Vaikeustaso
Helppo
Marinoidut mozzarellapallot
Ainekset
250
g
mozzarellapalloja
1
dl
Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljyä
2
rkl
Rajamäen Valkoviinietikkaa
1
tl
timjamia, hienonnettuna
1
tl
salviaa, hienonnettuna
1
tl
rosmariinia, hienonnettuna
½
tl
chilihiutaleita
Työvaiheet
- Huuhtele mozzarellapallot siivilässä kylmällä vedellä ja valuta kuivaksi. Laita mozzarellapallot puhtaaseen lasipurkkiin.
- Sekoita kulhossa oliiviöljy, valkoviinietikka ja mausteet. Kaada marinadi purkkiin juustopallojen päälle.
- Sulje purkki tiiviisti ja nosta jääkaappiin. Anna maustua muutama tuntia tai seuraavaan päivään.