Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
RAEJUUSTO-MUSTIKKAPIIRAKKA
Ainekset
Kaupan valmis piirakkapohja/ (omatekoinen peruspohja taikina reseptin mukaan)
3
dl
mustikoita
1
purkki raejuustoa
1
muna
0,5
dl
hedelmäsokeria
voiteluun kananmunaa
Työvaiheet
Valmista kaupasta ostettu valmis piirakkapohja ohjeen mukaisesti ja nosta se voideltuun pyöreään vuokaan halkaisijaltaan noin 25 cm. Nosta taikinaa myöskin reunoille. Anna pohjataikinan levätä noin 15 min. Valmista täyte sekoittamalla raejuuston sekaan muna ja hedelmäsoker. Pistele haarukalla kohonnut pohjataikina. Levitä mustikat piirakan pohjalle. Kaada täyte päälle. Käännä pohjalevyn reunat täytteen päälle. Vuotele reunat kananmunalla. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.