Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
1 tunti
Vaikeustaso
Helppo
Kukkakaali-parsakaalivuoka
Ainekset
400-500
g
kukkakaalia
400-500
g
parsakaalia
2
kpl
kananmunaa
6
dl
maitoa
1/2
tl
vastarouhittua pippuria
1/2
tl
suolaa
1-2
tl
yrttisekoitusta
1/2
tl
muskottia
1
rkl
maissitärkkelystä
1
dl
vaaleita leivänmuruja (esim. kaurapaahtoleipää)
1
dl
voimakasta juustoraastetta (esim. mustaleimaa)
rypsiöljyä voiteluun
Työvaiheet
- Puhdista ja pilko kaalit ja höyrytä niitä noin 5 minuuttia tai esikypsennä mikroaaltouunissa.
- Sekoita maito, maissitärkkelys, mausteet ja munat.
- Voitele vuoka ja kaada siihen kaalit ja leivänmurut sekä munamaito.
- Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes munamaito hyytyy. Lisää paistamisen loppuvaiheessa juustoraaste.
- Tarjoa salaatin ja leivän kanssa tai lisäkeruokana kalan tai lihan kanssa.