
Tein iltapäiväkahville tämän mustikkapiiraskakun - vai mikä tämä nyt olisi.
Ainekset
Työvaiheet
Tein vähän niin kuin sokerikakkutaikinan, mutta lisäsin hieman kaurahiutaleita, kardemummaa ja voisulaa taikinaan. Laitoin taikinan rengasvuokaan, jäiset mustikat ja vähän sokeria taikinan päälle ja sitten uuniin.
Mikä ihana tuoksu keittiöstä kohta tulikaan! Mustikkapiiraskakkuni maistui tosi hyvältä iltapäivän lattekahvin kanssa.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet ja voisula, laita taikina rengasvuokaan ja lisää mustikat ja vähän sokeria taikinan päälle. Paista n. 30 min ja 200 astetta.
Nauti vaniljakastikkeen tai jäätelön ja hyvän kahvin kanssa.
Helppo resepti, onnistuu varmasti ja ah niin hyvää! Nam!
Resepti on julkaistu ekan kerran blogissani http://kotienkeli.blogspot.fi/search/label/Reseptit