Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Linssikeitto
Ainekset
Resepti kolmelle:
300
g
punainen linssi
0.5
sipuli
2
valkosipulinkynsi
1
tl
Korianteri
2
tl
garam masala
1
tl
inkivääriä pieneksi silpuksi pilkottuna / jauheena
0.5
tl
kurkuma
1
rkl
Tomaattisose
6.5
dl
kanalientä, valmista se kanaliemikuutio pakkauksen ohjeen mukaise
Työvaiheet
- Huuhtele linssit lävikön läpi kylmällä vedellä. Laita sivuun.
- Kuullota kattilassa pilkottu sipuli ja valkosipuli öljyssä.
- Lisää sipulien joukkoon kaikki mausteet, inkivääri ja tomaattipyree, jatka paistamista noin. 2 minuuttia.
- Lisää kattilaan linssit ja kanaliemi.
- Anna kiehua hiljalleen ilman kantta n. 30 minuuttia.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella (vähän, ettei keitosta tule liian hienoa, sinne saa jäädä kokonaisia linssipaloja)