Jo pieni määrä avokadoa antaa kylläisyyden tunteen.
Samettinen avokadopirtelö
Ainekset
Työvaiheet
- Poista avokadosta siemen ja kuori. Kuori banaani.
- Soseuta ainekset tasaiseksi juomaksi sauvasekoittajalla tai tehosekoittimessa.
Jo pieni määrä avokadoa antaa kylläisyyden tunteen.
Jämäruoan hyötykäyttö, saat hyvää helposti sitä vähän tuunaamalla.
Laita paistinpannulle sopivasti rasvaa, kun rasva on sulannut lisää sitten kiusauksen jämä
ja ruokakermaa sopivasti, sekoittele vähän.
Anna olla levy vähän aikaa täysillä ja pienennä sitten sopivasti lämpöä.
Lisää 3 - 4 kanamunaa, voit rikkoa ne juomalasiin ja kaada sitten paistinpannuun,
lisää vielä juustoraastetta päälle ja puolitetut kirsikkatomaatit.
Jos haluat nakinpaloja, paista ne erikseen päälle.
Sillä aikaa anna hautua ruoan hiljalleen kannen alla, niin että kanamunat ovat hyytyneet ja juustoraaste sulannut. Päälle voi ripotella vielä jos löytyy aurajuuston muruja, tai muuta.
Perinteinen viskisour saa väistyä, kun lasiin kaadetaan paranneltua versiota, joka on maustettu itse tehdyllä omenapiirakkasiirapilla.
Mittaa omenapiirakkasiirapin ainekset kattilaan ja keitä noin kymmenen minuuttia, painele välillä omenapaloja pienemmäksi esimerkiksi perunasurvimen avulla. Siivilöi ja anna jäähtyä.
Mittaa viski, sitruunamehu, omenapiirakkasiirappi, valkuaiset ja jäät shakeriin tai muuhun kannelliseen astiaan ja ravista voimalla ainakin puolen minuutin ajan, kunnes shaker tuntuu kylmältä.
Siivilöi kahteen lasiin ja koristele kanelilla.
VINKKI!
Pidä mieluusti kaikki raaka-aineet jääkaapissa ennen sheikkaamista.
Negroni sbagliato eli "väärä negroni" on aavistuksen kevyempi, kuin perinteinen negroni. Sbagliatossa gini nimittäin korvataan kuplivalla proseccolla.
Ruoka- ja juomamaailmassa mistä tahansa reseptistä voi tulla yhdessä yössä viraalihitti. Ympäri maailmaa on tehty etenkin TikTokin käytön yleistyessä niin pestomunia, pilvileipää, ihasteltu maissia ja yhtenä viimeisimpänä ilmiönä tilattu baaritiskillä sankoin joukoin unholaan jäänyttä...
Lasiin kunnolla jäitä, loraus limoncelloa, proseccoa ja kivennäisvettä. Sitruunaviipale viimeistelee drinkin. Sopii niin kesään kuin vuodenvaihteeseenkin!
Viilennä juomat hyvin.
Täytä lasi jääpaloilla.
Kaada lasiin kylmä limoncello, prosecco ja kivennäisvesi. Sekoita.
Leikkaa sitruunasta viipale ja sujauta se lasiin. (Viimeistele mintulla.)
Ladataan...
Erikoinen sekasotku!ei maistuisi!
Ei ole pakko laittaa kaikkea 😊 toiset tykkää tehdä sellaista mihin saa kotoa löytyvät ruoka-aineet lisättyä tuomaan makua ja näköä, mistä kukin tykkää, mutta tämä on hyvä ilman lisäyksiäkin.