Meksikolaisten burritojen täyte valmistuu nopeasti kidneypavuista.
Kidneypapuburritot
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja silppua sipulit ja valkosipulinkynnet ja kuullota pehmeiksi öljytilkassa pannulla. Lisää pannulle hienonnettu puolikas chili, josta olet poistanut kannan ja siemenet. Kuumenna muutaman minuutin ajan. Lisää jeera. Kääntele hetki.
- Valuta ja huuhdo pavut ja murskaa niistä puolet haarukalla.
- Sekoita kaikki pavut sekä säilyketomaatit pannulle muiden ainesten kanssa. Mausta chilikastikkeella. Anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia ja pidä lämpimänä.
- Pilko avokadon hedelmäliha kulhoon ja lisää limettimehu ja korianterisilppu. Leikkaa paprika ohuiksi siivuiksi.
- Kokoa annokset. Lämmitä tortillat paketin ohjeen mukaan ja kasaa päälle revittyä salaattia, lämmintä papukastiketta, paprikasuikaleita, avokadoa ja jogurttia. Kääri tortillat napakoiksi rulliksi ja nauti heti.