Jauhelihapiirakka saa eksoottisen säväyksen currytahnasta.
Mausteinen jauhelihapiiras
Ainekset
Työvaiheet
- Painele sulatettu pakastetaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille ohueksi levyksi. Esipaista taikinaa uunin keskitasolla 200 asteessa noin 7 minuuttia.
- Kuullota pannulla öljytilkassa sipuli, lisää sekaan pilkottu kaali ja paista käännellen noin 4–5 minuuttia. Siirrä sivuun ja paista jauheliha kypsäksi. Mausta jauheliha currytahnalla ja kumoa seos kaali-sipuliseoksen joukkoon. Lisää loput täytteen ainekset ja kaada esipaistetulle piirakkapohjalle. Lisää pinnalle halkaistuja kirsikkatomaatteja.
- Paista piirakkaa keskitasolla 200 asteessa noin 25 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt ja piirakkapohja on kypsä. Tarjoa lämpimänä tai huoneenlämpöisenä.