Nyt modernisoidaan makkaraperunat! Makean pehmeät bataattiveneet saavat potkua tulisesta chorizo-makkarasta. Astetta terveellisempi versio tutusta grillherkusta viimeistellään limemajoneesilla. Ja mikä parasta: koko ruoka valmistuu kätevästi yhdellä pellillä.
Makkaraperunat bataatista ja chorizosta
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa hyvin pestyt bataatit pituussuunnassa veneen muotoisiksi paloiksi ja pane kulhoon kasviöljyn kanssa. Sekoita joukkoon mausteet ja suola. Kumoa leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda uunin keskitasolla 200 asteessanoin 15 minuuttia.
- Leikkaa chorizo-makkarat suupaloiksi. Käännä bataatit paistinlastan avulla, lisää joukkoon makkarat ja paista vielä noin 15 minuuttia.
- Valmista bataattien kypsyessä majoneesi sekoittamalla keskenään kaikki sen ainekset. Tarjoa bataattiveneet ja chorizopalat kuumina majoneesin kanssa.