Pienet murekekääröt vaativat vähän näpertelyä, mutta munakoisokääreessä meheväksi kypsyvä makupala palkitsee valmistajansa.
Pienet munakoiso-vuohenjuustokääryleet
Ainekset
Työvaiheet
- Suikaloi munakoiso pituussuunnassa pitkiksi siivuiksi ja asettele vieri viereen leivinpaperille. Ripottele pintaan suolaa ja jätä hikoilemaan siksi aikaa, kun valmistat murekemassan.
- Notkista vuohenjuusto vaivaamalla sitä hetken. Sekoita maito, korppujauho sekä juusto kulhossa ja jätä turpoamaan noin 5 minuutiksi. Sekoita joukkoon jauheliha ja rikottu kananmuna. Mausta suolalla ja rouhi sekaan 3-4 kierrosta mustapippuria.
- Painele munakoisosiivut talouspaperilla kuiviksi ja paista öljyssä molemmin puolin kauniin värisiksi.
- Levitä munakoisopalat takaisin leivinpaperille ja nosta viipaleiden toiseen päähän 1-2 rkl täytettä. Kääri rullalle ja sulje rulla cocktailtikulla.
- Paista uunissa keskitasolla 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes murekemassa on kypsää.
- Jos haluat, voit silputa kääröjen pinnalle ruohosipulia. Tarjoa raikkaan hedelmäisen salaatin kanssa.