Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sikken Pulled Pork, loistavan alkuperäisen hieman paranneltu versio

Ainekset

1
kg
porsaan kassleria
2
tl
suolaa
Mustapippuria myllystä oman maun mukaan
2
kpl
keltasipulia
4
kpl
valkosipulin kynttä
1
pullo
Savunmakuista barbecuekastiketta
Rapeakuorisia sämpylöitä ja kaalisalaattia

Työvaiheet

Hiero lihan pintaan suola ja pippuri ja aseta liha kannelliseen uunipataan. Kuori ja viipaloi keltasipuli sekä valkosipuli ja asettele ne myös pataan lihojen väliin. Lisää pullollinen grillauskastiketta. Paista ensin uunissa 200 asteessa 30 minuuttia ja sen jälkeen 4 tuntia 150 asteessa. Nosta liha kastikkeesta ja revi se haarukalla riekaleiksi. Surauta sauvasekottimella padassa ollut neste ja sipulit tasaiseksi. Lisää revityn lihan joukkoon noin 2 dl mahtavan makuista kastiketta ja sekoita lihan sekaan.  Loput kastikkeesta voit pakastaa ja käyttää esimerkiksi lihaliemenä. Tarjoa Pulled Pork rapeakuoristen sämpylöiden ja kaalisalaatin kanssa.

Kommentit (1)

Teemu Leminen
Seuraa 
Liittynyt29.4.2014

Onpa hyvältä kuulostava resepti! Osaatko, Mika, suositella hyvää savukastiketta?

Ketju on lukittu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla