
Tämä herkullinen salaatti syntyy käden käänteessä.
Tonnikala on Suomen suosituinta kalaruokaa heti kasvatetun lohen ja kirjolohen jälkeen. Monet tonnikalakannat ovat ylikalastettuja tai niiden kalastuspaine on kestävyyden rajoilla. Silti tonnikalaakin voi syödä vastuullisesti esimerkiksi valitsemalla MSC-sertifioidun tuotteen. Lue lisää: http://wwf.fi/kalaopas
Portugalilainen tonnikalasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
Tee ensin salaatinkastike sekoittamalla kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Valuta sitten kikherneet lävikössä. Puolita kirsikkatomaatit ja silppua sipulit. Sekoita kulhossa tonnikala, kikherneet, sipulit ja tomaatit. Lisää salaatti ja kääntele joukkoon kastike.
Onko kastikkeessa todellakin 1 DL silputtua korianteria?
Henrik, tässä kastikkeessa korianteri todellakin tulee esille, mutta yrttiä voi käyttää maun mukaan ihan hyvin vähemmänkin.