Kuvat
Tuuli Kanerva, Päivi Ristell, Tuomas Kolehmainen, Ninna Lindström, Panu Pälviä

Viisi viikoittain ilmestyvää arki-iltoja sujuvoittavaa reseptiä. Valittu sinua varten, jotta kaikki aika ei menisi reseptejä selatessa. Poimi resepteistä yksi, kaksi tai osta ainekset kaikkiin.

Viiden suoraan valittujen ohjeiden on tarkoitus tarjota helposti lähestyttäviä ideoita ja valmiita reseptejä, jotka sopivat kiireisen arjen pyörteisiin. Valtaosa resepteistä valmistuu nopeasti, noin puolessa tunnissa. Osa resepteistä kypsyy uunissa pidempään, mutta aktiivinen kokkausaika jää vain muutamaan minuuttiin.

Arjen ruoanlaittoa helpottavat myös reseptit, joiden raaka-aineiden määrä on rajattu vähäiseksi. Vähäinen määrä aineksia tarkoittaa usein myös edullisempaa hintaa. Mausta ei kuitenkaan tingitä!

Pasta alla norma

20 min
Pasta alla norma on pastaklassikko, jonka pääraaka-aineet ovat tomaatti ja munakoiso. Arkena ja talvella tuoreet tomaatit voi korvat säilyketomaateilla. Tätrkeää reseptissä on paistaa munakoisot kunnolla ruskistuneiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


Tästä reseptiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Savutofukiusaus

1 h 15 min
Kiusaukset ja laatikot ovat mitä parhainta ruokaa, sillä ne ovat edullisia ja vaativat aktiivista tekoaikaa vain hetken. Siihenkin voi vaikuttaa valitsemalla joko tuoreet perunat tai valmiiksi suikaloidut pakasteperunat. Silloin hommaksi jää vain ainesten sekoittaminen vuoassa.


Tästä reseptiin.

Feta-pinaattipasta

10 min
Pastakastike, joka oikeasti valmistuu siinä ajassa, kun pasta kiehuu. Piirakasta tuttu makumaailma siirtyi pastaan, kun fetajuusto (tai salaattijuustokuutiot) ja pakastepinaatti sekoitetaan kerman kanssa pastan kastikkeeksi. 


Tästä reseptiin.

Jauheliha-makaronikeitto

30 min
Jauheliha ja makaroni ovat varmasti monessa lapsiperheessä arjen peruspilareita. Niistä syntyy herkullinen tomaattinen arkikeitto, jota voi piristää parmesaaniraasteella ja tuoreilla yrteillä.


Tästä reseptiin.

Broileripata kreikkalaisittain

1 h 30 min
Broilerin koivet ovat edullinen raaka-aine, joista valmistuu uunin lempeässä syleilyssä murea ja maukas kreikkalaisittain maustettu pataruoka. Perunat tuovat pehmeyttä pataan ja kun koivet ruskistaa kunnolla ennen uuniin laittamista herkullisuus on taattu.


Tästä reseptiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla