Korvapuustilla on erityinen paikka monen sydämessä. Perinteiset puustit ovat aina varma valinta, mutta korvapuustin maut taipuvat moneen muuhunkin muotoon. 

  1. Perinteinen korvapuusti on kiistaton klassikko, joka on ansainnut paikkansa kotileipureiden suosikkina. Tällä ohjeella leivot yhtä hyvät puustit kuin oma äitisi.
  2. Nämä korvapuustit ovat paitsi gluteenittomia, myös maidottomia. Maun salaisuus on mantelimaidossa, mantelijauhossa ja muscovadosokerissa.
  3. Patapuusti. Padassa valmistuva jättipulla on täydellinen vaihtoehto silloin, kun ei jaksa väkertää pikkupuusteja. Jos rakastat pataleipää, ihastut tähänkin.
  4. Korvapuusti-omenapiirakka. Jos et osaa päättää, leipoisitko tänään korvapuusteja vai sittenkin piirakkaa, kannattaa tehdä tämä. Kaksi hyvää yhdessä on tuplasti maukasta!
  5. Korvapuustipuuro on jokaisen korvapuustifanin luottoaamiainen. Voiko aamu ihanammin alkaa kuin lusikoitavan korvapuustin muodossa?
  6. Korvapuustimoothie. Kun aikaa on vähän, smoothie on oikotie onneen. Taateleista, päärynöistä ja viikunoista valmistuva smoothie maustetaan korvapuustin makuiseksi kanelilla ja kardemummalla.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla