
Tämä leipä on kuin pizza margherita.
Lämpimät tomaattileivät
Ainekset
Työvaiheet
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Nosta leipä kyljelleen leikkuulaudalle ja halkaise se pituussuunnassa. Jos leipä on erityisen paksu, leikkaa palat vielä kahteen osaan.
- Hiero leikkuupinnat kuoritulla valkosipulinkynnellä ja sipaise pintaan oliiviöljyä siveltimellä. Nosta leivät uunipellille ja paahda uunissa 3–5 minuuttia.
- Hienonna aurinkokuivatut tomaatit sauvasekoittimella tahnaksi. Lisää joukkoon parmesaaniraaste. Jos tahna tuntuu liian paksulta, lisää loraus aurinkokuivattujen tomaattien öljyä.
- Ota leivät uunista. Levitä tahna leiville ja paista vielä 5 minuuttia.
- Pilko kirsikkatomaatit ja nosta ne lämpimien leipien pinnalle. Lisää päälle vielä rouhittua pippuria ja parmesaanilastuja.
Hei. Miksi näitä reseptejä ei voi tulostaa, vai voiko ja miten? T. airi
Tai siis kuva ei tulostu, vain teksti. T. airi
Hei, varsinaista tulostustoimintoa Sopassa ei tosiaan ole toistaiseksi. Sitä on toivottu, joten kehityslistallamme on. Hyvää kevättä! yst. terveisin, Soppa365-toimitus