Superhelppoa! Kevyt kotijuusto tekeytyy jääkaapissa ihan itsekseen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
6 annosta
Valmistusaika
3 ½ h
Rahkajuusto
Ainekset
250
g
maitorahkaa
1
dl
silputtua basilikaa
1-2
kpl
valkosipulinkynttä
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
mustapippuria myllystä
1
rkl
oliiviöljyä
Työvaiheet
- Valuta rahkaa tiheässä siivilässä noin 3 tuntia.
- Silppua basilika ja valkosipuli ja sekoita massaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lusikoi massa takaisin siivilään ja tasoita pinta lusikalla. Anna vetäytyä siivilämuotissa jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Kumoa juusto tarjolle. Lorauta pinnalle öljyä ja rouhi päälle mustapippuria myllystä.
Säilyykö miten kauan jääkaapissa, jos ei heti tuu syötyä?
Hei, kiitos kysymyksestä! Juusto säilyy noin kolme vuorokautta.
Yst. Venla / Soppa365
Valutetaanko rahka myös kohdassa 1 jääkaapissa?