
Tässä herkussa on korvapuustia ja mustikkapiirakkaa samassa paketissa.
Mustikkapiirakka korvapuustipohjalla
Ainekset
Työvaiheet
- Sulata pullataikinalevyt huoneenlämmössä 20 minuuttia. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Laita taikinalevyt jauhotetulle leivonta-alustalle ja kauli ohueksi (noin ½ cm) ja suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Ripottele päälle kanelia ja rullaa levy taikinan pitkältä sivulta.
- Leikkaa taikinarulla sentin paksuisiksi kiekoiksi ja kauli ne kevyesti.
- Voitele halkaisijaltaan noin 25 sentin korkeareunainen piirakkavuoka kevyesti ja paina pullapohjakiekot tiiviisti vieri viereen vuoan pohjalle ja reunoille.
- Sekoita täyte kulhossa ja kumoa pohjan päälle vuokaan.
- Nosta vuoka uuniin ja paista 30–40 minuuttia.
Kyllä pullataikinalevylle pitää kanelin lisäksi ripotella myös sokeria. Ei riitä että sokeria on vain täytteessä.
Miltä näyttää valmiina ??
Tuli kyllä komean näköinen! Onko jotain ideaa millä korvapuustireunat ei kovettuisi niin paljon pitkän paistoajan aikana?