
Juureksista haudutettu pata on ihanaa lohturuokaa. Tuorejuusto antaa moussakalle ihanan kermaisen maun.
Tomaattinen kasvisvuoka
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori juuriselleri, bataatti ja palsternakka. Viipaloi juurekset ohuiksi.
- Sekoita kulhossa tomaattimurskat, vesi ja suola (huuhtele tölkki, niin saat kaiken murskan talteen.)
- Lado juuresviipaleita, tomaattimurskaa ja tuorejuustoa nokareina kerroksittain uunivuokaan (2 l).
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 1 h 15 min, kunnes kasvikset tuntuvat pehmeiltä ja kypsiltä. Ripottele kypsennyksen puolessa välissä pinnalle juustoraastetta. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
Hei
1 tunti 15 minuuttia uunissa ei riitä juureksien kypsymiseen tai pehmeiksi.
Oikea paisto aika on 2 tuntia.
T. Joel
Tämä oli todella hyvää! Kiitos reseptistä!