
Pasta bruschetta maistuu hyvältä kylmänäkin, joten pakkaa toinen annos eväsrasiaan ja nauti seuraavan päivän lounaalla.
Pasta bruschetta
Ainekset
Työvaiheet
- Aloita bruschetasta. Poista tomaateista kanta ja kuutioi ne pieniksi isoon kulhoon. Hienonna valkosipulinkynsi ja basilika ja lisää tomaatin joukkoon. Mausta bruschetta suolalla ja pippurilla.
- Valuta kikherneet liemestään ja lisää bruschetan joukkoon.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Lisää kuuma pasta kulhoon ja sekoita.
- Pyöräytä annosten pinnalle ruokalusikalliset ricottaa.
KASVIKSET RAAKOINA. Avokadopasta aloitti trendin, jossa valmiin pasta-annoksen ei tarvitse aina olla höyryävän kuumaa. Maku onkin ihanan
raikas ja keveä, kun kasviksia ei kypsennetä vaan ne sekoitetaan suoraan kuumaan pastaan.
Hyvää tuli! Ohjeeseen voisi kirjoittaa, että missä vaiheessa lisätään öljy! :)