Kattilassa kypsynyt kylki saa maukkaan pinnan grillissä. Viimeistelyn hoitaa BBQ-kastike.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
2 t + jäähtyminen 1-2 t
Vaikeustaso
Helppo
Porsaanribsit Henkka Alénin tapaan
Ainekset
2
kg
luullista porsaankylkeä
2
l
vettä
6
mustapippuria
10
maustepippuria
2
laakerinlehteä
1
rkl
suolaa
1
porkkana
2
valkosipulinkynttä
2
sipulia
1
dl
teriyaki- tai BBQ-kastiketta
Työvaiheet
- Leikkaa grillikylki kattilaan sopiviksi reiluiksi paloiksi. Lisää vettä sen verran, että lihat peittyvät. Lisää mausteet ja pilkotut vihannekset.
- Hauduta kylkipaloja miedolla lämmöllä noin 1 1/2 tuntia. Anna kylkipalojen jäähtyä liemessään. Nosta ne sitten pois grillausta varten.
- Grillaa ribsejä miedolla lämmöllä välillä teriyaki- tai BBQ-kastikkeella reilusti penslaten.
Ketju on lukittu.
Täysin turha ohje. Tuolla kypsytysajalla saat jyrsiä todella sitkeitä ribsejä. Kastikeohjetta ei ollenkaan? Käytetäänpä jotain kaupan valmissoosia? Jos julkkiskokki haluaa opetella valmistamaan ribsejä niin saa ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen. Ei tällaisia joutavia "reseptejä" tarvi julkaista ollenkaan.