Possun kassler tai possun niska on vähemmän arvostettu liha, joka yleensä pilataan sillä että sitä ei kypsennetä tarpeeksi vaan liha jää sitkeäksi. Tällä ohjeella saat kasslerpihveistä erittäin maistuvia.
Ne paremmat possun kasslerpihvit
Ainekset
Työvaiheet
Mausta pihvit. Paista pihveihin nätti väri pannulla. Laita pihvit uunivuokaan, lisää tummaa olutta niin että pihvit eivät peity kokonaan. Laita mukaan lihaliemikuutio tai fondi. Peitä foliolla, paista ensin 200 asteessa puoli tuntia, sitten pudota lämpö noin 120 asteeseen ja jatka paistamista 1,5 tuntia (riippuu pihvien paksuudesta, kokeile haarukalla että liha on mureaa).
Tee sillävälin glaseerauskastike ja maustevoi. Pilko sipuli ja valkosipuli, lisää kaikki aineet kattilaan ja keittele kokoon hiljaisella lämmöllä noin tunnin ajan. Poraa sauvasekoittimella seos sileäksi. Ohje kopioitu kokoliha-Karhuselta ja hyväksi todettu.
Sekoita huoneenlämmössä pehmennyt voi, aurajuusto ja rosmariini. Pyöritä leivinpaperiin nätti pötkylä ja laita jääkaappiin.
Kun lihat ovat mureita, sivele ne glaseerauskastikkeella ja grillaa uunin grillivastuksen alla 5-7 minuuttia. Grillikaudella voit myös valella pihvit kastikkeella ja glaseerata esim. hiiligrillissä.
Laita maustevoita nappi pihvien päälle ja tarjoa raikkaan salaatin kera. Enjoy!
Ennen glaseeraamissa: Annetaanko pihvien olla liemessä vai onko tarkoitus grillivastuksen alla olla ilman nesteitä?