
Tomaattisen tikka masalan maustaa garam masala -jauhe. Käytä mausteita säästelemättä, niin saat tästä kasviscurrysta autenttisen makuista.
Tikka masala kikherneistä
Ainekset
Työvaiheet
- Kuori ja raasta sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Yhdistä kuivat mausteet.
- Kuumenna öljy isolla pannulla. Paista sipuli-inkivääriraastetta ja mausteita minuutti. Lisää tomaattipyree. Paista vielä viitisen minuuttia, kunnes paistos muuttuu tahnamaiseksi.
- Lisää tomaattimurska ja jugurtti. Kuumenna kiehuvaksi. Hauduta 10 minuuttia.
- Pilko kukkakaali suupaloiksi. Pilko sokeriherneet. Valuta kikherneet. Lisää ne ja tarvittaessa vettä curryyn. Hauduta 10-15 minuuttia, kunnes kukkakaali kypsyy.
- Purista joukkoon sitruunan mehu. Hienonna curryn päälle runsaasti korianteria.
Valitettavasti petyin tähän ruokaan. Odotukset oli korkealla. Ruoka oli mautonta, mutta tulista. Paistoajat ja ainemäärät ei ollut ihan kohdillaan. Tätä kun vähän kehittelis pidemmälle niin vois olla hyvä.
Chana masala on herkullinen kikhernecurry!