
Supertäyteläinen vegepihvi syntyy lihaisan portobellosienen ja chili-voitaatelin yhdistelmästä.
Portobellopihvit ja chili-voitaatelit
Ainekset
Työvaiheet
- Puhdista sienet, jos niissä on multaa. Poista sienten jalat. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet astiassa, jonka pohjalle mahtuu vierekkäin neljä portobellonlakkia. Laita sienet marinadiin 10 minuutiksi, käännä ja anna maustua vielä 10 minuuttia.
- Tee chimichurri sienten maustuessa. Hienonna yrtit. Kuori ja hienonna salotti- ja valkosipuli. Sekoita kaikki chimichurrin aineet kulhossa.
- Pilko taatelit ja chili. Sulata voi pannussa. Lisää taatelit ja chili ja paista kunnes voi on kullanruskeaa.
- Mittaa 1–2 rkl öljyä toiseen paistinpannuun ja paista portobelloja noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoa sienet chimichurrin ja lämpimien taateleiden kanssa.
Tää on aivan saiRaan hyvä ja koukuttava ruoka!!! Ainoa vaan chili-voitaateleissa tuo alkuperäinen voin määrä, minun suussani voi maistuu ihan liikaa. Olen tehnyt tätä ruokaa useasti, ja joka kerta vähentänyt voin määrää, seuraavalla kerralla se vähenee taas. Makujen kombinaatio itsessään on jo mielestäni niin hyvää, että liika voi peittää sen alleen. Mutta muuten reseptille täysi kymppi!