WWF Suomi on lisännyt 39 reseptiä.
Linkitetty 46 keittokirjaan.

Tässäpä ateriaehdotus tuhtiin nälkään.

Kuha on suomalaisten ammattikalastajien tärkeimpiä saalislajeja ja loistava ruokakala. Kuha onkin ollut viime aikoina yksi kalatiskien arvokkaimmista kotimaisista kalalajeista. Lue lisää: http://wwf.fi/kalaopas

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
1 h
Vaikeustaso
Vaikea

Tuplapaneroitu kuha ja parmesankastike

Ainekset

Paneroitu kala
500
g
ruodotonta kuhaa
1 1/2
dl
vehnäjauhoa
1
tl
suolaa
1
dl
hapankorppumurua
1
dl
raastettua parmesaania
2
kananmunaa
Kastike
1 1/2
dl
hyvää kalalientä
2
dl
kermaa
1/2
dl
kuivaa valkoviiniä
1
dl
raastettua parmesania
ripaus valkopippuria

Työvaiheet

Tee kastike ensin. Kuumenna kalaliemi ja dijon-sinappi. Lisää halutessasi loraus valkoviiniä. Sekoita joukkoon kerma ja anna poreilla hetki hiljalleen, jotta kastike hieman sakenee. Sekoita lopuksi joukkoon valkopippuri ja raastettua parmesania maun mukaan. Tarkista suola.

Leikkaa ruodoton kalafile parin sentin levysiksi paloiksi. Tee tuplapanerointilinjasto. Käännä kalapalat ensin vehnäjauho-suola-seoksessa, seuraavaksi kananmunassa ja lopuksi kääntele kalapalat hapankorppumuru- parmesanseoksessa. Leivitteen määrät ovat viittellisiä, sillä kosteaan kalaan tarttuu enemmän leivitettä kuin kuivempaan fileeseen.

Paista paneroidut kalapalat ja tarjoile kastikeen ja lohkoperunoiden kanssa.

Kommentit (1)

Päivi Suvanto
Seuraa 
Liittynyt4.2.2015

Reseptissä ei lue dijonia, mutta ohjeissa lukee??

Thread has been locked.
Sisältö jatkuu mainoksen alla