
Vihreä terveyspommi on pullollaan vitamiineja ja makua: parsakaalikeiton salainen mauste on wasabi. Kun pyöristät keiton kauramaidolla, saat siitä vegaanisen.
Herne-parsakaalikeitto
Ainekset
Työvaiheet
- Paloittele parsakaali muutamaan osaan. Puolita purjo pituussuunnassa ja huuhtele välit huolella.
- Laita 7 dl vettä kattilaan kiehumaan. Laita parsakaali ja purjo kattilaan, kasvisten ei tarvitse peittyä kokonaan vedellä. Keitä kannen alla 10 minuuttia. Lisää herneet ja keitä 2 minuuttia.
- Ota runsaasti parsakaalia ja herneitä sivuun keiton koristeeksi.
- Soseuta keitto tehosekoittimella aivan sileäksi. Lisää kerma, limetin mehu, suola, pippuri ja wasabi ja sekoita.
- Tarjoa keitto kasvissattumien, siementen ja/tai parmesaanin kanssa. Lorauta tilkka öljyä mausteeksi.
eiko tuo ole kasvisruoka ilman kauramaitoakin?
On, mutta ei vegaaninen.
Siis kauramaito oletetaan tavallisen maidon vaihtoehdoksi. Ei kauramaito sitä "tee" vegaaniseksi.
Minkä takia tätä ei pysty lisäämään omaa keittokirjaan? Antaa valita minkä "kirjan" alle haluaisin tämän laittaa mutta Tallenna-nappula ei aktivoidu vaan on vain haaleana? Selain on Chrome.
Kiitos palautteestasi, selvitän!