
Tässä lasagnen nopeassa arkiversiossa ricottajuusto ja mozzarella korvaavat juustokastikkeen.
Tuoremakkaralasagne
Ainekset
Työvaiheet
- Leikkaa tuoremakkarat parin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista makkaraviipaleet öljytilkassa paistokasarissa.
- Lisää kasariin pastakastike, sokeri, suola ja mustapippuri. Tarkista maku, lisää tarvittaessa esimerkiksi suolaa, sillä valmiiden pastakastikkeiden suolaisuudessa on eroja.
- Revi mozzarella hieman pienemmiksi paloiksi. Sekoita mozzarella ja ricottajuusto yhteen haarukalla kulhossa.
- Voitele uunivuoka (koko 20 cm x 25 cm). Kaada tuoremakkarakastike vuokaan, nostele joukkoon juustotahnaa.
- Paloittele lasagnelevyt. Laita palat vuokaan kastikkeen sekaan niin, että ne ovat mahdollisimman vähän päällekkäin. Valuta päälle vielä öljyä. Kypsennä lasagnea 225-asteisen uunin keskitasolla 30 minuuttia.
Turha laittaa uuniin. Tekee kasarissa, eli kattila lasagne🙂