Rapeaa kauramurua ja pehmeää raparperia. Jos rakastat kaura-omenapaistosta, tämä ihanan helppo raparperiherkku on sinua varten.
Raparperikaura
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Voitele pieni uunivuoka (18 cm x 27 cm).
-
Viipaloi raparperit vuokaan. Tarvitset litran verran paloiteltua raparperia. Ripottele päälle puolet sokerista ja kaikki kaneli.
-
Sulata voi ja kaada se kulhoon. Lisää kaurahiutaleet ja loput sokerista. Levitä seos raparperien päälle tasaiseksi kerrokseksi.
-
Paista uunin keskitasolla 20–25 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Tarjoile raparperikaura vaniljajäätelön kanssa.
Vinkki Voit käyttää myös pakastettua raparperia.
Hyvää!