
Helppojen grillissä paistettavien kaalikääryleiden sisältä löytyy raakamakkaraa.
Grillatut kesäkaalikääryleet
Ainekset
Työvaiheet
-
Poista varhaiskaalista mahdolliset huonot lehdet. Koverra kaalista kanta pois. Irrottele kaalista isoimpia lehtiä noin 8 kappaletta. Keitä lehtiä suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät. Nosta keittiöpyyhkeen päälle valumaan.
-
Leikkaa raakamakkarat tarvittaessa puoliksi niin, että makkarat sopivat kaalin lehtien sisälle. Aseta jokaiselle kaalinlehdelle makkara ja taittele lehti makkaran ympärille. Kiinnitä cocktailtikulla.
-
Sekoita marinadin ainekset keskenään.
-
Nosta kaalikääryleet parilapannun päälle kuumaan grilliin. Voitele kääryleitä grillaamisen aikana marinadilla. Kypsennä noin 10 minuuttia. Viimeistele yrteillä.
Anteeksi vain, mutta nämä eivät ole perinteisiä kaalikääryleitä? Jos tilaan itselleni ravintola-annoksen käälikääryleet ja eteeni tuodaan kaalimakkaroita, syntyy kyllä värikäs keskustelu ja on sitten viimeinen käyntikerta kyseiseen ravintolaan.
Mun tekee mieli kokeilla, onkohan elokuun kaalista enää tähän...
Ois kivaa askarrella makkaroita kaalien sisään ja puoliso sais sählätä niiden kans grillissä. Ei reseptin nimi ole mikään "perinteiset kaalikääryleet" joten miksi ensimmäinen kommentoija niistä puhuu?