
Vegaaninen porkkanalaatikko valmistetaan kookoskermaan ja maustetaan raikkaaksi appelsiinilla ja inkiväärillä.
Inkivääristä ja appelsiinista pirteä porkkanalaatikko
Ainekset
Työvaiheet
-
Mittaa kattilaan porkkanasose, kookoskerma, basmatiriisi, inkivääriraaste, appelsiininkuoriraaste ja suola. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta ainekset.
-
Kaada porkkanaseos kahteen vetoisuudeltaan ½ litran tai yhteen 1 litran uunivuokaan tai foliovuokaan. Tasoita pinta lusikalla, ja painele lusikan lappeella halutessasi pintaan aaltoja. Asettele porkkanalaatikon päälle kookoslastuja. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 50 minuuttia.
Erittäin hyvä ja raikas porkkanalaatikko! Helppo ja nopea kiireisenkin tehdä valmiista soseesta. Kiitos!